Radonsanera ditt garage

För att du ska kunna fortsätta fixa med dina bilar eller någon annan typ av fordon i ditt garage, behöver du se till att luften du andas in är hälsosam. Därför är det bra om du med jämna mellanrum radonmäter garaget för att säkerställa att du kommer kunna fortsätta vistas i garaget utan några hälsorisker.

Beställ en radonsanering

Du kan beställa en radonsanering genom Radea som är experter på radon. På deras hemsida kan du läsa mer om hur en radonsanering går till och varför det är viktigt att sanera din fastighet, bostad eller ditt garage från radon. Det första steget är att de utför en radonbesiktning, vilket innebär att de kommer hem till dig och kollar upp hur höga halter av radon det är. Om det är för höga halter av radon i ditt hem, kommer ni tillsammans att ta fram en plan för att sanera ditt hem från radon.

Radea har all utrustning, kunskap och erfarenhet som krävs för att du ska göra ditt hem eller din lokal fri från radon. Därmed kan du överlåta det viktiga jobbet till de som kan sin grej och du kan fokusera på att ta hand om dina fordon.